Андреа със сърцераздирателна изповед за разлъката с Кубрат

21:57
Андреа със сърцераздирателна изповед за разлъката с Кубрат

Фолк певицата и бивша половинка на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев - Андреа разкри цялата истина за раздялата им след 13-годишна връзка. 

Блондинката говори пред Нова телевизия и призна, че между двамата окончателно е свършено, макар преди дни да се появиха снимки, след които разпалиха слухове за обратното. Андреа призна, че е искала да се самоубие заради Кубрат и че е започнала да напълнява заради проблемите си.

"Славата е нож с две остриета. Това ми носи приходи, но вече изпитвам ужас, когато вляза в заведение и срещна погледите на хората. Някои са злобни, други са съжалителни... Цената, която платих е висока. Загубих представа коя съм и здравето ми се влоши.

Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш за личен живот. Аз работех по 24 часа на ден и нямах минута, в която да дишам. Станах като робот", започна тя, след което започна с признания за връзката и раздялата си с Кубрат Пулев.

"В началото бяхме млади. Първо моята кариера се разви по-бързо, после неговата. Славата променя хората, възгледите. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета.

Не бях объркана, а напротив - осъзнавах, че дълго време се опитвах да живея в измислен свят. Целувката му с Джени Суши беше сблъсък между реалността и фантазията, в която живеех. Тогава всичко се пропука. Защитих го, защото не исках да се предавам. Тогава целият свят се обърна срещу него, a аз не исках да е сам срещу всички и срещу една жена, която по-късно разкри истинските си намерения.

Спомням си, че се качих на колата и карах толкова бързо. Нямах представа на червено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше голяма грешка.
 
Има и други неща, но не искам да ги казвам, за да не се превръща предаването в хейт към него.

Дойде един момент, в който балонът на емоциите ми се спука. Но не исках да изглеждам като лигла или глупачка. Проблемът за провала на отношенията ми с Кубрат е в двамата. Не знам къде сбърках, може би трябваше да бъда повече жена и по-малко мъж.

Смятам, че след толкова години още изпитваме чувства един към друг. Една трета от моя живот измина с него и дотук той е най-голямата ми любов", каза тя със сълзи в очите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация