Светослав Петров: Възмутен съм от Станислав Ангелов

19:47
Светослав Петров: Възмутен съм от Станислав Ангелов

Наставникът на Добруджа Светослав Петров изрази голямо разочарование от изказването на Станислав Ангелов - Пелето в студиото на Sportal.bg. Бившият капитан на "сините", които коментира проблемите си с треньорската школа, даде пример с бившия халф на ЦСКА. Нещо, което не се хареса на Петров. Двамата бяха съотборници на "Армията" през сезон 2000/2001 г. 

"Възмутен съм от това, че Станислав Ангелов цитира моето името в гостуването си в Sportal.bg. Това, че той си има някакви проблеми с треньорската школа, си е негова работа. Аз не мога да разбера защо замесва моето име. Омаловажава труда ми. Да беше дошъл миналата година в Добрич, когато обикаляхме по села и паланки в Трета лига, когато имахме 14 победи от 14 мача. Да беше дошъл преди срещата с Локомотив (София), когато се чудехме как да съберем отбор от 11 човека, за да можем да играем.

Не му прави чест да използва моето име. Имам близнаци на 10 месеца и дъщеря, които виждам по един ден в седмицата, тъй като съм в Добрич, а семейството ми е в София. Това е изключително неуважително към мен. Едва ли не, излиза, че си седя в Добрич и не правя нищо, докато всъщност по цял ден съм на стадиона и съм далеч от децата ми.

Има изключително голямо неуважение между треньорите. Ясно е, че не всеки може да е приятел или пък е приятел с всеки, но масово се говорят неща, които не са истина. Това съм коментирал и с други мои колеги, които мислят по същия начин. Подронваме си престижа без причина. Трябва да има много по-голямо уважение между нас, за да се развива футболът. Първо сме хора, а след това треньори.

Това, че Пелето си води война, или аз не знам как да го нарека, с треньорската школа и се прави на голяма работа, си е негов проблем. Просто да не намесва моето име. Аз нямам отношение нито към него, нито към треньорската школа. Да си се оправят, просто да не ме намесва мен по този гаден начин. Обидно ми е най-вече от самото негово отношение. Освен това не е Пелето човекът, който да оценява моята работа", сподели Петров пред Sportal.bg.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация