Тайсън е бил напушен по време на мача с Рой Джоунс-младши

18:34
Тайсън е бил напушен по време на мача с Рой Джоунс-младши

Легендарният Майк Тайсън изглеждаше много добре в първата си битка на ринга от 15 години насам. Вчера той премери сили с Рой Джоунс в Калифорния в показно, което продължи 16 минути. Двете легенди си спретнаха добра битка, в която нямаше нокаут, нито нокдаун.

Железния прибра 10 милиона долара, които смята да даде за благотворителни цели.

Той планира да прави още такива срещи, за да помага на хората. Майк има ферма за канабис и преди време разкри, че пуши марихуана за хиляди долари всеки ден. Тайсън сподели, че преди битката с Джоунс също е пушил.

Ето какво още каза той за своята страст:

Способен съм да помогна на много хора, които нямат моя късмет. В един перфектен свят ще съм мисионер. Това, което правя на ринга, е подарък, но не само за мен. В миналото харчих за горещи мацки, скъпи коли, лодки и самолети. Това вече не ме вълнува. Ще помагам на другите.

Харесвам моите гълъби и хубавите дрехи. Разбира се и жената с децата, както и марихуаната. Да, разбира се, че пуших преди битката. Не мога да спра да го правя. Аз съм си такъв. Това правя и така ще си умра. Това ме успокоява, но не влияе на болката, която изпитвам. Не мога да ви го обясня. Няма начало и край за това.”

mma.bg

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация