Пулев и Джошуа едва не се сбиха на кантара (видео)

20:08
Пулев и Джошуа едва не се сбиха на кантара (видео)

Претендентът Кубрат Пулев и обединеният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се възползваха напълно от последния си официален шанс да разменят вербални нападки преди дългоочаквания си сблъсък около полунощ в събота (12 декември) срещу неделя.

Двамата си крещяха разпалено на официалния кантар в Лондон, а страстите се разгорещиха и сред публиката, като охраната в залата трябваше да се намесва, за да предотврати по-сериозни разправии между представителите на двата щаба.

Джошуа като че ли предложи на Пулев да подгреят битката с размяна на юмруци направо на кантара, но Кобрата разпалено му обясняваше, че не сега е времето за такива действия, а на ринга в събота вечер. Кубрат каза също в лицето на съперника си, че го уважава, но "ще го приключи".

Иначе Пулев тежеше 108.7 килограма, с което показа, че е малко по-лек отколкото сблъсъците с Хюи Фюри и повечето си опоненти в кариерата. Джошуа пък закова стрелките на 109.2 килограма, което пък е с точно 6 кг по-малко от 2017-а, когато се изправи срещу Карлос Такам, но всъщност тренираше за двубой с Кобрата. На реванша с Анди Руис-младши пък AJ тежеше 107.5 кг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация