Пулев: Ако Джошуа е мъж на място, би дал реванш

19:22
Пулев: Ако Джошуа е мъж на място, би дал реванш

Кубрат Пулев проговори публично за първи път след претърпяното поражение с нокаут в 9-ия рунд в битката за три от четирите световни титли в тежка категория Антъни Джошуа

“Ако Джошуа е мъж на място, би дал реванш, но едва ли ще стане. Защо да не водим преговори. Много интелигентни хора ми казват да не обръщам внимание на злобата. Но това не е важно, хорска злоба ще има винаги, нас няма да ни има, но злобата ще я има”, каза Кобрата пред bTV.

Очакванията обаче са Джошуа да проведе мечтания от всички британски фенове сблъсък срещу Тайсън Фюри, а следващият официален претендент на опашката за двубой с него е този на Световната боксова организация - Александър Усик.

“При мен емоциите винаги са различни, защото в началото приемам нещата нормално и после осмислям всичко. Има време за равностметки, но малко подготовката ни куцаше. Винаги съм самокритичен. 

Никога не съм казвал, че някой за нещо ми е виновен, аз съм си виновен за всичко. Това е спорт, не трябва да го превръщаме във война или нещо лично. Трябва да се придържаме към спорта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация