Лидерът на Локо Пд: Левски ще усети, че локомотива е по-мощен от трактора

19:20
Лидерът на Локо Пд: Левски ще усети, че локомотива е по-мощен от трактора
Георги Мечечиев е новият капитан на отбора, след като Явор Въндев бе трансфериран в Сливен, съобщава сайта на клуба. Десният бек ще изведе своите съотборници с лентата още в неделния сблъсък срещу Левски.

"Мога от името на целия отбор да заявя на нашите привърженици, че срещу Левски ще излезем максимално мобилизирани и със сигурност няма да се повтори слабата ни игра срещу ЦСКА в предишния кръг", заяви на днешната пресконференция Мечечиев.

Той дори отговори доста оригинално на журналистически въпрос готов ли е отборът за мача със "сините", използвайки игра на думи.
"В неделя ще се разбере дали локомотивът е по-мощен от трактора. По принцип и двете машини са доста мощни, но съперникът ни сам ще установи това", каза още Мечечиев.

Бранителят категорично отрече слуховете, че "смърфовете" са разделени на групички и климатът в съблекалнята не е добър.

"Няма такова нещо. Аз лично за първи път играя в отбор с такъв прекрасен колектив. Пет години бях в Славия, но там нещата не бяха такива. В Нефтохимик преди това – също", допълни новият лидер на "черно-белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Getcatta
30.08.2008 16:24

Момчета, сериозно говоря, до кога ще срамят тези името на Апостола, то жалка картинка по едно време коментатора, че и тренера взеха да се жалят, че Бате били с човек по- малко и за това левски не могат, абе нали ви казвам дайте да направим подписка да им сменят името, а мачовете да ги коментират от "КОМИЦИТЕ"- СМЕШНИ И ЖАЛКИ СА, пък си и вярват!!!

Huku
30.08.2008 14:40

Ха ха ха ха, "Левски ще усети, че локомотива е по-мощен от трактора"
Е тези от Локо много ме веселят. Трябва да си много тъп за да се изкажеш по този начин.
А евровоайорите да си гледат Сашката Томов и да не се обаждат.
И да внимават в европейският си мач със СпатлаК Варна

ov3r
30.08.2008 08:27

Хахаха. Гаврите започнаха!!! Жалка история сте вие,бе. Айде сега изкарайте си го на някой от наще с 10-0. И си мислите, че всичко ще се забрави?! ИДВА ЖИЛИНА!!! А те просто ще ви скъсат шортите...

Stamboslav
29.08.2008 20:23

Колкото и да не ми се иска Левски ше успеят да победат и ако ЛокоПловдив даде минимален натиск то тогава ще си проличи садиският фактор

razorblade
29.08.2008 20:22

много се надявам Локо да не повторят нашия срам в софия и да отмъкнат точка или три от тумора на българския футбол - фк евроидиот подуене !
стискам им палци и им пожелавам успех...и само БОТЕВ !

OnlyInter
29.08.2008 19:52

Е, на "буферите" колко е дълга? Помните ли Бекяров какво каза в петъка преди мача с Ботев в неделя. "Ботев е по-силен от БАТЕ, можем да победим.". Еми видяхме ги колко са силни, до 12-ата минута падаха с 0:3. Сега пък тия са дъхат, ама ще ги видим и тях в неделя...

marinbg
29.08.2008 19:47

ДВА ДНИ!!! - толкова дълга е паметта говежда.......!

OnlyInter
29.08.2008 19:27

Те и от Ботев така се дъхаха, ама видяхте какво стана с тях. Същото го чака и на другия пловдивски отбор, може би малко по-леко. Ще разберат и те, че са далеч от действителността.