Стоянович иска трансфери, Старокин напуска Левски

14:07
Стоянович иска трансфери, Старокин напуска Левски

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че е наложително през зимната пауза отборът да се подсили със защитници. Стоянович се срещна днес с клубното ръководство на "Герена" след края на есенния полусезон, в който "сините" завършиха в долната половина на таблицата с едва 15 точки от 16 мача.

"Трябва на подсилване във фаза защита. Това основно коментирахме. Надявам се да имаме средства. Не сме е говорили за Милош Цветкович. Имаме и други опции, но трябва много да внимаваме с бюджета, защото не можем да си позволим грешки", каза Стоянович.

"В крайната зона на защитата сега имаме само по един играч. Трябва ни по-широка скамейка, защото се налагаше футболисти да играят на непривични постове, за да запълваме дупките. Със сигурност всичко е свързано с пари. Не мога да коментирам новия спонсор, но мисля, че играчите получиха някакви заплати", допълни той.

Специалистът каза, че клубът се разделя с Орлин Старокин, а вероятно ще има и още няколко напускащи. "Имаме позиции, на които разполагаме с повече играчи от необходимото. Сигурно ще искаме да се разделим с някои от тях, но всичко е въпрос на пари и споразумения, защото те имат договори", обясни словенският наставник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

De_na_Ce_1914
19.12.2020 16:05

По принцип най-добре би било този клуб да се разформира веднъж и завинаги.