Левски иска не по-малко от 2 милиона за звездата си

09:30
Левски иска не по-малко от 2 милиона за звездата си

Левски увеличи три пъти цената на Найджъл Робърта, който се смята за най-конвертируемият играч в отбора. На "Герена" са категорични, че няма да се разделят с него срещу сума по-малка от 2 млн. лева. Причината е, че подобна оферта пристигна от ОАЕ през лятото, но тогава не се стигна до трансфер, тъй като нидерландецът не пожела да ходи там.

Сега най-сериозен интерес има от страна на Динамо Загреб. Хърватите обаче не искат да извадят повече от 500 хил. евро за него. Причината за това е, че те знаят, че Левски не е в цветущо финансово състояние. Освен това балканците са били подучени, че съществува възможност нападателят да си тръгне като свободен агент. Подобна възможност имаше, но тя отпадна, след като на "Герена" се разплатиха с футболистите, които получиха дължимите си заплати, след като клубът подписа с генерален спонсор. Освен това Левски трябваше да оправи отношенията си и с Петър Хубчев и помощниците му, които осъдиха "сините" в чужбина.

Именно тези загуби трябва да бъдат компенсирани от продажбата на Робърта. Затова на "Герена" искат да вземат за него възможно най-високата цена.

"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация