В Реал се надяват Тотнъм да купи Бейл

20:10
В Реал се надяват Тотнъм да купи Бейл

Ръководството на Реал Мадрид следи с тревога изявите на Гарет Бейл с екипа на Тотнъм. Уелсецът се завърна под наем при "шпорите" през септември, като надеждите на "белите" бяха, че при добри негови изяви в Англия лондончани ще го вземат за постоянно. Договорът на Бейл с Реал изтича през лятото на 2022 година.

За момента обаче крилото не се превръща в ключов играч в селекцията на Жозе Моуриньо и изявите му са предимно в турнирите за купите. Бейл е изиграл общо 598 минути в общо 11 мача във всички турнири, като само 160 от тези минути бяха в Премиър лийг. Ако той не преоткрие добрата си форма, вероятно това ще накара Тотнъм да се откаже от идеята да го задържи и Бейл ще се завърне на "Сантиаго Бернабеу" през лятото.

Оферти за него едва ли ще има, което би означавало, че още една година играчът просто ще стои в Реал, докато договорът му изтече, и ще прибира огромната си заплата. Именно тя притеснява най-много ръководството на Реал, което трябва да ограничи този разход, за да осъществи две от големите си цели - Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация