Красивата любовна приказка на Линдзи Вон приключи

16:53
Красивата любовна приказка на Линдзи Вон приключи

Олимпийската шампионка в алпийските ски Линдзи Вон се раздели с дългогодишния си приятел Пи Кей Събан. Новината съобщи самата тя в социалните мрежи.

“През последните три години Пи Кей и аз имахме невероятни моменти заедно. Той е мил и добър човек, когото аз много уважавам. Въпреки това, след дълго обмисляне решихме да продължим напред по отделно. Винаги ще бъдем приятели и ще се обичаме безкрайно. Молим ви да уважите личното ни пространство през това време", написа Вон в “Инстаграм”.

Линдзи Вон и хокеистът на Ню Джърси Девилс се сгодиха миналата година. Навръх Коледа русокосата фурия предложи брак на приятеля си и публикува в "Туитър" снимка с годежен пръстен на ръката на Пи Кей Събън.

"На втората годишнина, откакто сме заедно, направих нетрадиционна стъпка и помолих Пи Кей да се ожени за мен... И той каза: "Да!" Жените не са единствените, които трябва да получават годежни пръстени", разкри Вон тогава.

Няколко месеца по-късно обаче дойде краят на тяхната приказка, въпреки че двамата изглеждаха ного влюбени.

Събън също обяви раздялата в “Инстаграм”, като написа:

“Линдзи е един от най-милите и грижовни хора, които познавам. Винаги ще ценя времето ни като двойка и многото смях, който споделихме”.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация