Солскяер: Мисля, че всички осъзнаха каква привилегия е да си част от Юнайтед

20:40
Солскяер: Мисля, че всички осъзнаха каква привилегия е да си част от Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че вижда промяна в манталитета на играчите си. "Червените дяволи" утре се изправят срещу Астън Вила в първия си мач от новата година. Те завършиха 2020 г. по отличен начин и са втори в класирането, а вече мнозина ги смятат за кандидат за титлата.

Попитан дали вижда промяна в мисленето на играчите си, Солскяер отговори: "Да, със сигурност. От една страна те са две години по-възрастни от момента, в който пристигнах. От друга силните личности, които пристигнаха, имат много добро влияние върху останалите. Мисля, че имаме конкуренция за различните постове, което означава, че не можеш да седиш и да намериш място в състава, без да го заслужиш. Влизаш в отбора, когато допринасяш с нещо".

"Мисля, че всички осъзнаха каква привилегия е да си част от Ман Юнайтед - такъв фантастичен клуб с фантастична история. Когато си тук, се наслаждаваш колкото е възможно. В отбора имаме победители като Хуан Мата и Неманя Матич, които не играят във всеки мач, но са толкова важни в подготовката за срещите и дори по време на мачовете, когато не играят", допълни норвежецът.

"Имаме силен състав, който е способен да се справи с всичко, което се изправи на пътя му. Правихме доста рокади. Реално нямаме установена единайсеторка, което мисля, че този сезон ще ни помогне. Става дума за целия състав от 24, 25, 26 играчи. Няма друг начин. Ще има контузии и наказания", каза още Солскяер.

Той сподели, че прави плановете си за няколко мача напред: "Разбира се, планираш напред. Понякога чувстваш, че заслужаваш да играеш, но не си в отбора. Така е в Ман Юнайтед, имаме топ играчи на всички позиции. Играчите трябва да ми ядосани до момента, в който влязат на терена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация