Солскяер: Играчите са гладни за успехи

16:08
Солскяер: Играчите са гладни за успехи

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отказа да говори за спечелване на титлата в Англия, въпреки че след победата с 2:1 на Астън Вила тимът му се изравни на върха в класирането с лидера Ливърпул с по 33 точки.

"Щастливи сме от тази победа, разбира се", каза норвежецът пред ББС. "Показахме, че през последната година напреднахме много. Влизаме във все по-добра форма. Играчите са в най-добрите си години и са гладни за успехи. Виждам, че всеки ден на тренировка те идват с желанието да научат нещо ново и да дадат най-доброто от себе си в деня на мача. Личи си колко фокусирани са", допълни Солскяер.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед обаче имаше и забележки към играта на отбора в отделни моменти, най-вече в заключителната част на мача, когато Астън Вила на няколко пъти бе близо до изравняването.

"Мисля, че оставихме играта твърде отворена в края. Пропуснахме няколко шанса да вкараме трети гол и да решим всичко. Опитвахме се да правим шоу изпълнения, вместо просто да държим топката. Доволен съм все пак, че запазихме победата и трите точки. В края на мача Ерик Байи направи решителен шпагат, който вероятно ни съхрани две точки", призна Солскяер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация