Колев: Клубът има нужда от нова енергия

17:42
Колев: Клубът има нужда от нова енергия

Днес се проведе първият за годината УС на Левски. На него присъстваха Наско Сираков, Константин Папазов, Павел Колев, Константин Баждеков, Илия Христов, Минко Герджиков и Ивайло Цветков.

Най-важната точка бе обсъждането на оставката на изпълнителния директор Павел Колев, който се очаква да започне работа в УЕФА. Също така сините дискутираха в продължение на 3 часа предстоящия лагер в Хърватия, селекционната политика и финансирането на клуба. Ето какво каза Павел Колев след заседанието:

"Днес съм входирал в деловодството молбата за освобождаването ми. Надзорният и управителният съвет удовлетвориха моето желание. От тук нататък ще се търси нов изпълнителен директор. Докато не бъде вписан, оставам. Не е известнво кой ще е той. Когато се избере кандидатура, най-вероятно ще се постави на обществено обсъждане. Това решение съм го взел още лятото. Тогава изразих желание да бъда освободен с аргументи много на брой. Най-важният от които е, че е нормално при смяна на собствеността да се избере нов изпълнителен директор. Тримата членове на НС ме помолиха да остана до 31 декември. Изпълних обещанието", заяви Колев, след което допълни:

"В интерес на истината имам и ново предизвикателство пред себе си, което не беше много редно да го откажа. Става дума и за психическа умора, а и клубът има нужда от нова енергия, няма никаква драма", добави Павел Колев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasko_iliev54
05.01.2021 17:49

Лесно е да го кажеш Тогава защо бягаш Защото нищо не свърши Цял живот си бил мижитурка на хранилка