Прогнозите на Ники Веселинов - 3-и кръг

21:12
Прогнозите на Ники Веселинов - 3-и кръг
След изиграните два кръга от Висшата лига, все още е рано да се очертават тенденции за по-нататъшното представяне на отборите, но да се очакват успехи на "Голямата четворка" е реално. Въпреки, че Ман.Ю в първия си мач и Арсенал във втория направиха грешки, отборите са доста класни и разполагат със страхотни играчи.
Като цяло, този кръг се очертава домакински.


Събота, 30 август

17.00 часа : Болтън – Уест Бромич - 1, под 2,5 гола

Двата отбора са сред основателите на английската футболна лига, като първият мач помежду им е още от 1889 г. Далеч са от славните си времена сега. Болтън основно разчита на домакинствата. Така и започна - 3:1 срещу Сток С., а в първото си гостуване на Нюкясъл падна, макар и минимално. Уест Бром потегли с две загуби и май ще запише и трета.

17.00 часа : Евертън – Портсмут - 1Х , под 2,5 гола

Евертън е един от най-силните домакини в Лигата, но започна сезона със загуба на своя стадион от Блекбърн, а после би навън Уест Бромич. Портсмут е с две загуби и последен в класирането, но вземете предвид все пак, че загубиха не от кои да е, а от Манчестър Юнайтед и Челси. Единицита не ми изглежда съвсем твърда.

17.00 часа : Хъл Сити – Уигън - 1Х, гол/гол

Абсолютният дебютант сред елита Хъл потегли с летящ старт и вече има 4 точки. Отборът е много силен на свой терен в Чемпиъншип, доказа го и в Лигата, с победата в първия кръг, когато обърна резултата от 0:1 до 2:1 срещу Фулъм. Уигън е сред фаворитите за изпадане вече е с две поредни загуби, а миналия сезон бе сред най-слабите гости. Мирише на твърда единица, но в Англия точно тогава стават изненадите.

17.00 часа : Мидълзбро – Сток Сити - 1 тв., над 2,5 гола, гол/гол

И двата тима са с победа и загуба от началото, но формата, играта и състава на Боро изглеждат далеч по впечатляващи. Не вярвам точно срещу новака Сток домакините да изпуснат трите точки.

17.00 часа : Уест Хям – Блекбърн - Х , гол/гол

"Чуковете” продадоха през седмицата най-добрия си защитник Антон Фърдинанд и това доказва, че целта им е финансовата стабилност, вместо нещо по-значимо в шампионата, както предполагах в началото на сезона. Силен домакин, срещу силен гост. Троен мач, с по-силни шансове за единицата.

► 19.30 часа : Арсенал – Нюкясъл - 1

Всяка загуба на "топчийте" на собствен терен е събитие. А и срещу "свраките" не съм забелязал да се чувстват неуютно, особено у дома. При гостуванията на състави от "Голямата четворка" Нюкясъл е с крайно негативен баланс. Очертава се домакински успех, но от сега може да се каже, че това ще е от най-предпочитаните за гледане мачове в кръга.

Неделя, 31 август

15.30 часа : Челси – Тотнъм - 1 тв.

Знам, че Тотнъм си има своите привърженици у нас, не само след идването на Бербатов, но с извинение към тях ще кажа, че Челси е абсолютен фаворит в тази среща заради безпощадните си домакински показатели, статистиката срещу "шпорите" и моментната форма на двата тима. Твърдо 1.

17.00 часа : Съндърланд – Манчестър Сити - Х, гол/гол, над 2,5

Рой Кийн до последния момент укрепва състава си. Новият –Фърдинанд ще е на разположение към 13 септември. С Диуф, Хийли и Дж.Сисе атаката на "черните котки" е отлична. От Манчестър Сити можем да очакваме всичко, но не забравяйте, че тима се измъчи през седмицата срещу Мидтиланд и продължи след дузпи. Труден за прогнозиране мач. Може би затова Х.

18.00 часа : Астън Вила – Ливърпул - гол/гол

За мен мачът е троен, което означава, че не бих го играл на знак. Може да се търси вариант, че и двата отбора ще вкарат, или че ще бъдат отбелязани повече от 2 гола, или пък да се прогнозира на живо. Не знам изберете вашето предчувствие. Имайте все пак предвид, че Ливърпул игра 120 минути със Стандарт за ШЛ в сряда вечер.

Успех на всички в прогнозирането!


\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iksvel
30.08.2008 19:44

Ники Веселинов, засега имаш познати 4 от 10 прогнози, като не споменавам, че почти всички са с коефициент под 2....

Ugoo
30.08.2008 02:32

kivito
Любител
Пуснато на
2008-08-29 2325 В случая показва само едно нещо-увереността на съставилия прогнозите в предсказаното.Ако играеш в "Еврофутбол" със системи,тогава вече си има значение кой двубой отбелязваш като "твърд" и кой не.

мерси пак братле

bobby_123
30.08.2008 01:24

Болтън – Уест Бромич 1
Евертън – Портсмут 2, над 2.5
Хъл Сити – Уигън Х, гол/гол
Мидълзбро – Сток Сити 1
Уест Хям – Блекбърн 2
Арсенал – Нюкясъл 1
Челси – Тотнъм Х, под 2.5
Съндърланд – Манчестър Сити 1
Астън Вила – Ливърпул Х

kivito
29.08.2008 23:48

В случая показва само едно нещо-увереността на съставилия прогнозите в предсказаното.Ако играеш в "Еврофутбол" със системи,тогава вече си има значение кой двубой отбелязваш като "твърд" и кой не.

Ugoo
29.08.2008 23:45

а хора извинявам се за тъпия въпрос, но имали някакво значение това тв- твърд мач? или нещо такова, в смисъл увеличава ли се коефицента ако го пиша твърд и въобще имали как да се пише твърд мач или просто така се казва? мерси предварително.

kivito
29.08.2008 23:01

Според мен прогнозите са добри,има 2 или 3 мача,за които не съм съгласен,най-вече за някои от типа под/над 2.5 гола и НГ/ГГ.Пожелавам успех на Ники Веселинов,дано му са сполучливи прогнозите.

ReZo
29.08.2008 22:28

Болтън – Уест Бромич - 1, под 2,5 гола -OK
Евертън – Портсмут - според мен Х2 , под2.5 ...Евертън са с куп контузии , а Попми има прекално много класа в състава си за да допуснат 3-та поредна загуба....
Хъл Сити – Уигън - 1Х, гол/гол - ОК ..но мачът според мен е троен ....и двойката не е за пренебрегване ...избягвайте този мач
Мидълзбро – Сток Сити - 1 тв., ПОД 2,5 гола според мен ... не вярвам Стоук да вкарат
Уест Хям – Блекбърн - 2Х , гол/гол - аз залагам за изненада тук ..смела двойка....иначе гол/гол е ОК
Арсенал – Нюкясъл - 1Х - не играйте този мач ! след като взеха хикс на ман.ю свраките са способни да изненадат и арсенал..Тръгнаха с летящ старт , а няма нищо по-опасно от тим , който си е повярвал ....имат и класа ...
Челси – Тотнъм - 1Х - не съм съгласен ,че е твърда единица ..и хиксът е адекватна опция ..не вярвам Рамос да допусне 3 загуби поред
Съндърланд – Манчестър Сити - 1Х2, гол/гол, над 2,5 - троен мач
Астън Вила – Ливърпул - гол/гол - също троен ...гол/гол наистина е добър съвет тук *wink*