Почетино дебютира с равенство начело на ПСЖ (видео)

10:29
Почетино дебютира с равенство начело на ПСЖ (видео)

Маурисио Почетино не съумя да ознаменува дебюта си начело на Пари Сен Жермен с победа, след като шампионите завършиха наравно 1:1 при визитата си на Сент Етиен в двубой от 18-ия кръг на Лига 1.

Маркиньос можеше да даде ранен аванс на парижани, но след ъглов удар бе разколебан от чудесната намеса на Жеси Мулен. Вместо това, домакините стигнаха първи до попадение чрез Ромен Хамума в 19-та минута. Радостта на Сент Етиен трая малко, след като три по-късно Мойс Кийн възстанови паритета след асистенция на Марко Верати.

През втората част и двата отбора имаха своите шансове за победа, като Сент Етиен стигна до греда при едно центриране, докато на другата врата отново Кийн се оказа в добра позиция, но не успя да реализира втория си гол в срещата. Така Почетино не стартира по мечтания за него старт треньорската си кариера в ПСЖ, където бе играч между 2001-2003.

Аржентинският специалист бе назначен на поста в края на миналата седмица с договор до юни 2022 година, с опция за допълнителен сезон. В класирането парижани са втори с 36 точки, на три от лидера Лион. Сент Етиен е 14-и с 19 пункта. В следващите си мачове ПСЖ приема у дома Брест, докато Сент Етиен е гост на Реймс.

Останалите резултати:

Брест – Ница 2:0

Лориен – Монако 2:5

Метц – Бордо 0:0

Нант – Рен 0:0

Страсбург – Ним 5:0

Лил – Анже 1:2

Лион – Ланс 3:2

Марсилия – Монпелие 3:1

Реймс – Дижон 0:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация