Миланов: Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе и да направим нов отбор

11:55
Миланов: Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе и да направим нов отбор

Помощник-треньорът в отбора на Левски - Живко Миланов говори пред представителите на медиите преди първата тренировка на тима за 2021 година. Той сподели, че Славиша Стоянович има здравословен проблем и ще очаква тима в Хърватия, където ще бъде лагерът на тима. Също така Миланов допълни, че "сините" не бързат със селекцията, а оглеждат внимателно възможностите на трансферния пазар.

"Старши треньорът има лек здравословен проблем и трябва да премине медицински прегледи в Словения. Ще бъде с нас директно на лагера в Хърватия. Засега няма нови футболисти. Трансферният прозорец е отворен и има доста набелязани имена, но не бързаме със селекцията. Разполагаме само с футболистите от миналата година. Има няколко напуснали. Има футболисти, които се следят. Не искаме да правим грешките от изминалите години - да се подписват договори с футболисти, гледани в Youtube. Зимният период е по-труден за трансфери". 

"Хората, които управляват клуба, са избрали оздравяването. Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе и да направим нов отбор. Избрали сме този път и ще трябва да го извървим. Колкото по-кратък бъде, толкова по-добре ще бъде за всички. Имаше доста задължения към футболистите, но към този момент всичко им е изплатено. Ще имаме около пет контроли в Хърватия. Следим българи и чужденци. Имаме едни параметри, които са ни зададени от ръководството и трябва да влезем в тях. Не можеш да харчиш повече, отколкото влиза в клуба. От миналата година със заплатата на един футболист ние трябва да вземем петима. Надявам се да не направим грешки и да не прибързаме, а да вземем точните футболисти, които отговарят за Левски". 

"Сигурен съм, че Левски ще изглежда по различен начин. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Ще има време да се направи подготовка, да се направят нужните анализи. Надявам се Левски да изглежда по различен начин. Ще има раздяла с някои футболисти, но е въпрос на преговори". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DUHAMO_1949
09.01.2021 15:32

ПФК "Левски 1914", къде е "Левски" София без число, бе!?!