Фюри: Джошуа, велик само в това да изглеждаш добре на снимки

17:27
Фюри: Джошуа, велик само в това да изглеждаш добре на снимки

Тайсън Фюри не пропусна да “захапе” Антъни Джошуа за негов пост в социалните мрежи. Както е известно, щабовете на двамата световни шампиони в тежка категория работят усилено за организацията на два мача помежду им през 2021 годината.

В сряда вечерта носителят на поясите на WBA, WBO, IBF, IBO Антъни Джошу публикува две снимки, на които е изпотен след свой спаринг, и написа: “Велик съвременен боец ще може да се състезава успешно във всяка епоха“.

На което шампионът на WBC Фюри отговори подигравателно: “Значи ти изхвърчаш през прозореца". След което добави:  “Велик? Задникът ми! Ти беше нокаутиран от дебело момче, което имаше триседмично предизвестие. Трябва да кажа, че си велик само в това да изглеждаш добре на снимки”.

Заради пандемията от коронавирус е все по-малка вероятността Великобритания да посрещне мача за абсолютната световна титла. Мениджърът на Ей Джей Еди Хърн обяви наскоро, че Сингапур се очертава като неочаквана възможност да бъде домакин на събитието. Интерес проявяват още Дубай, Катар, IDY и Катар, като в момента Саудитска Арабия е фаворит за домакинството.

Циганския крал пътува до Рияд преди Антъни Джошуя, през октомври 2019 година, за да участва в събитието WWE Crown Jewel, на което нокаутира Бран Строуман.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация