Кошмар на Левски мъти главата на Стоянович

10:19
Кошмар на Левски мъти главата на Стоянович

Еврокошмарът на Левски Олимпия (Любляна) е на път да донесе нови сериозни главоболия на "Герена". Вчера словенският клуб изненадващо уволни треньора си Дино Скендер и започна преговори с наставника на "сините" Славиша Стоянович. Според "Тема Спорт" шефовете на Олимпия са се срещнали със специалиста и са му предложили поста.

Стоянович не се появи вчера сутринта на "Георги Аспарухов" за старта на зимната подготовка на Левски. Официалната информация от клуба бе, че той има здравословни проблеми, които го задържат в Словения, и ще се присъедини към отбора по време на лагера в Хърватия. Това обаче най-вероятно няма да се случи, защото до дни се очаква Славиша да поеме Олимпия, твърди спортният всекидневник. На този етап Стоянович не е дал индикации, че иска да напуска "Герена", а дори напротив.

В началото на седмицата прехвърчаха искри между треньора и част от ръководството на Левски, след като Стоянович на своя глава публикува визия за развитието на клуба през следващите няколко години.

Олимпия искаше специалиста още преди той да се завърне в Левски. Ако Стоянович застане начело на словенския тим, "сините" няма да вземат обезщетение.

В Олимпия през лятото от ЦСКА-София премина Ангел Лясков.

Специалистът бе сред кандидатите и за селекционер на Сърбия, където преди дни бе назначен Саво Милошевич.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари