Байерн допусна обрат от 2:0 и загуби (видео)

10:23
Байерн допусна обрат от 2:0 и загуби (видео)

Европейският клубен шампион Байерн (Мюнхен) записа втора загуба в Бундеслигата. Баварците поведоха с 2:0 при гостуването си на Борусия (Мьонхенгладбах), но допуснаха пълен обрат с 2:3. В герой за домакините се превърна Йонас Хофман, който вкара два от головете и асистира за победното попадение на Флориан Нойхаус. 

А началото беше перфектно за Байерн. Роберт Левандовски откри от дузпа в 20-ата минута, а в 26-ата се разписа и Леон Горетцка. До почивката Хофман изравни след две груби грешки в защитата на мюнхенци. В 49-ата минута Нойхаус, който направи дузпата, се реабилитира и донесе успеха на "жребчетата".

Байерн остава начело в класирането с 33 точки, но може да бъде изместен от РБ Лайпциг, който има 31. Борусия (М) пък записа втори пореден успех след този с 1:0 при гостуването си на новака Арминия (Билефелд) и се намира на 7-а позиция с 24 точки.

Байерн загуби и предишната си визита на "Борусия Парк" и има общо 22 поражения в Мьонхенгладбах - повече от на който и да е друг стадион в Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация