Моуриньо си купи билет за мач на...Тотнъм

13:26
Моуриньо си купи билет за мач на...Тотнъм

Закъсалият във финансово отношение днешен противник на Тотнъм в третия кръг на Купата Купата на Англия Марийн ФК се похвали със страхотно постижение.

Мърсисайдският непрофесионален тим изпитваше финансови затруднения и получи нов удар, след като обявения нов локдаун в Англия отново остави малкото възможни за допускане фенове извън стадиона. Въпреки това от Марийн обявиха, че ще дадат възможност на всички, които искат да ги подкрепят да си купят виртуални билети.

Дори мениджърът на “шпорите” Жозе Моуриньо обяви, че ще си купи такъв билет, за да подкрепи противника, но няма да се възползва от наградаат обявена от тима - спечелилият чрез томбола да има възможност да бъде на скамейката за една среща.

Късно снощи обаче от Марин обявиха, че са продали цели 15 хиляди от виртуалните “хартийки”, въпреки че поставената цел е била едва 600. Те благодариха на своя противник Тотнъм, както и на всички, които са си закупили билети. Двата тима ще изиграят своя сблъсък от третия кръг за Купата на Англия тази вечер от 19:00 българско време.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация