“Ако трябва да избирам между това да се откажа от футбола и да подпиша с Тотнъм, то веднага спирам”

13:00
“Ако трябва да избирам между това да се откажа от футбола и да подпиша с Тотнъм, то веднага спирам”

Позабравеният Месут Йозил даде едно от редките си интервюта, откакто в Арсенал спряха да разчитат на него. Световният шампион се съгласи да отговаря на въпроси на фенове в Twitter. Както често се случва в подобни случаи, германецът беше запитан кой е по-добър измежду Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

“Меси доказа, че е един от най-добрите в Испания, но пък Кристиано го е доказвал във всяка една страна, в която е играл”, отговори Йозил, който навремето беше съотборник с португалеца в Реал Мадрид.

Полузащитникът се изказа добре и за друг свой някогашен колега - Серхио Рамос: Той е най-добрият защитник на моето поколение”.

Иначе Йозил не е играл от 10 месеца насам, а и договорът му изтича през идното лято. Има вероятност той да напусне Арсенал още сега, тъй като интерес към него има от страна на Фенербахче и Ди Си Юнайтед. “В Турция Фенербахче е като Реал Мадрид в Испания - коментира той. - Израснах като фен на този клуб. Има две държави, в които бих искал да играя, преди да преустановя кариерата си: Турция и САЩ. Ако отида в Турция, ще е само във Фенербахче.”

Видно е, че халфът е в конфликт с мениджъра и ръководството на Арсенал, но независимо от това не е склонен на трансфер в големия съперник Тотнъм, което би било прието от феновете за огромно предателство. “Ако трябва да избирам между това да се откажа от футбола и да подпиша с “шпорите”, то веднага спирам”, категоричен беше Йозил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари