Божинов: Ние си имаме цели, но не сме ги казали

10:29
Божинов: Ние си имаме цели, но не сме ги казали

Опитният нападател на Левски Валери Божинов  заяви, че в отбора от "Герена" е нужна конкуренция на различните постове, за да може играчите да вдигат нивото си. Таранът говори на "Герена" преди тимът да тръгне за зимния си подготвителен лагер в Хърватия. Думите му бяха в отговор на въпрос дали конкуренцията в офанзивен план е намаляла след продажбата на Паулиньо и очаквания трансфер на Найджъл Робърта.

"Бяха тежки тренировки. Доста тичане имаше. Като отидем в Хърватия, ще започнем с топка и тактически занимания. Най-важното е, че всички сме живи и здрави, няма контузии. Чака ни дълъг път. Трябва да се подготвим много добре за предстоящия сезон. Знаехме, че треньорът няма да е тук. Живко Миланов и другите помощници са тук. Подходихме професионално. Поздравявам колегите, които дадоха максималното. Важно е да няма контузии и да тръгнем за лагера. Добре се чувствам.

Следвах програма, изпълних я. В процеса на тренировките добре се чувствах. Но лагерът е за това, да ни е тежко сега и да сме готови за мачовете. Аз бях всеки ден тук на "Герена". Дано да ми е по-леко на подготовката и да съм готов за мачовете.

За мен е важно да има конкуренция във всеки един пост.  Това ще е по-добре и за мен като нападател. Знам какво е Левски. Колкото по-добри играчи дойдат в Левски, ще вдигнем нивото. Левски има нужда от добри футболисти. Дано г-н Сираков заедно с треньора успеят да вземат играчи. Ние си имаме цели, не сме ги казали, но си ги знаем и искаме да ги изпълним", коментира Божинов.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари