"Нямам търпение да видя гърба на мързеливия, манипулативен пройдоха Йозил"

13:19
"Нямам търпение да видя гърба на мързеливия, манипулативен пройдоха Йозил"

Дългата раздяла между Месут Йозил и Арсенал най-после е към своя край. Клубът и играчът се разбраха за предсрочното прекратяване на контракта на световния шампион. Месут ще продължи кариерата си в турския гранд Фенербахче, като Йозил ще премине при "канарчетата" като свободен агент. Германецът се отказа от около 7 милиона паунда, дължими по договора му, само и само да възроди кариерата си.

Йозил премина в Арсенал от Реал Мадрид през 2013 година и дълги години беше сред любимците на феновете на "топчиите". В последните месеци обаче това се промени и все повече се чуваха призиви Йозил да се махне по възможно най-бързия начин от лондонския клуб. Някои от привържениците бяха доста крайни в изказванията си, като не пестяха критиките си към поведението на Месут.

Един от най-яростните критици на Йозил е водещият на "Гууд морнинг, Британ" Пиърс Морган, който изрази недвусмислено мнението си за напускането на бившия немски национал в микроблога си в Туитър.

"Обичах Месут Йозил, когато за първи път дойде в Арсенал. Играч от световна класа с възвишен природен талант. Сега нямам търпение да видя гърба на мързеливия, манипулативен пройдоха със заплата от 350 хиляди паунда на седмица. Ти можеше да си легенда на клуба, Месут, но просто не искаше да те безпокоят. Чао."

Месут Йозил отбеляза 44 гола и направи 77 асистенции в 254 мача във всички турнири за лондончани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация