Ливърпул - Юнайтед (прогноза)

16:26
Ливърпул - Юнайтед (прогноза)

Ливърпул приема лидера във временното класиране на Висшата лига Манчестър Юнайтед в дербито на 19-ия кръг. Това ще бъде 205-ото издание на най-голямото дерби в Англия. Три са точките, които делят двата гранда един от друг в момента. Началният час на мача е 18:30, а в българския ефир двубоят ще може да бъде проследен на живо по Диема Спорт 2. 

Шампионите са в най-лошата си серия от началото на сезона, след като не съумяха да спечелят нито един от последните си три мача в лигата. Ливърпул изпусна точки у дома срещу Уест Бромич, завършвайки наравно 1:1. След това в гостуването на Нюкасъл не можа дори да отбележи - 0:0. Накрая дойде и загубата с минималното 0:1 от Саутхямптън.

Юнайтед от своя страна е с четири успеха в последните си пет мача от Висшата лига. Хората на Солскяер спечелиха 29 от последните възможни 33 точки в първенството и заслужено са на върха във временното класиране за първи път от януари 2013г. Последната загуба на Юнайтед за първенството беше на 1 ноември от Арсеналс 0:1.

"Червените дяволи" имат само една победа в последните си 10 мача с Ливърпул във всички турнири. Мърсисайдци нямат загуба на "Анфийлд“ в 67 поредни срещи за първенство, докато манчестърци не са губили като гост във Висшата лига от около година. Последното им поражение е именно на "Анфийлд“ на 19 януари 2020г. 

WINNER.BG ви предлага коефициент от 1.94 за победа на домакините. Равенството е оценено на 3.96, докато "двойката“ е 3.90. 

Прогноза: 1

Калоян Биволарски

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация