Славиша: Сами сме си виновни

20:32
Славиша: Сами сме си виновни

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира загубата на своя тим от Домжале в първата контрола на “сините”. Столичният тим загуби с 2:1 от Домжале, като според Стоянович Левски е играл добре до 60-ата минута.

“Сами сме си виновни за това. Две статични положения и разконцентриране. Доволен съм от първото полувреме. Трябва да сме по-отговорни. Трябва по-спокойно да завършваме. Не бяхме концентрирани в наказателното поле, но трябва да реализираме положенията си.

До 60-ата минута бях доволен след това очевидно паднахме физически. Важно е на този етап да имаме футболисти и да правим смени. Трябва да изтърпим с някои играчи да играят по 90 минути, но това е положението. Всичко, което сме планирали, сме го направили, футболистите дават максимум на тренировки, но това, което правим на тях, трябва да правим и на мачове.

И аз искам също нови попълнения, близо сме до договор с още един футболист. Ако идват футболисти, трябва да вдигнат качеството на отбора. Не трябва да избираме футболисти само по снимки, а да съберем максимално информация за тях.

Всеки мач ми е важен, не искам да губим или да завършваме равен. И за футболистите трябва да е така. Не знам днес как загубихме така лесно. Искам още по-бърза реакция. Футболът се играе от 90 и повече минути, а не до 60-ата. Доволен съм от младите. Те са бъдещето на Левски, слушат и съм доволен от тях. На този етап не можем да бягаме 90 минути на висока интензивност.

Когато нямаш играчи за два отбора, е трудно. След два дни най-много Сулака трябва да е тук. Тренира в момента самостоятелно, има някакви проблеми с документите. Със сигурност търсим по-опитни играчи, които да помагат на младите момчета. Всички, които имаха шанс през първото полувреме, показаха добра игра. Търсим два бека и още един защитник”, заяви Стоянович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация