Хриси Тодорова: Жената е като чая - никога не знаеш колко е силна, докато не я потопиш в гореща вода

19:26
Хриси Тодорова: Жената е като чая - никога не знаеш колко е силна, докато не я потопиш в гореща вода

Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио 2016 Християна Тодорова спечели още една битка - тази с килограмите. “Златното момиче”, което се позакръгли след оттеглянето си от спорта, демонстрира изумителна фигура пред феновете си в “Инстаграм”. Бившата спортистка и настояща международна съдийка по художествена гимнастика сподели със своите последователи, че се е разделила с цели 12 килограма.

”-12 кг. Жената е завършен кръг. Тя има силата да създава, да подхранва и да променя. Тя е като чая - никога не знаеш колко е силна, докато не я потопиш в гореща вода. Жената е олицетворение на истинска сила." - написа Християна в социалната мрежа. Тя качи и снимки, на което показва новото си тяло, облечена в червен бански костюм от две части.

Християна Тодорова разкри своята тайна, като категорично отрече да е спазвала строги диети и режими.

"Не съм спазвала хранителен режим (освен витамини, които ме снабдяват с всичко нужно за организма ми, не са лекарства, нито хапчета, нито магични чайчета, това са витамини, от които тялото има нужда, за да функционира правилно). Храня се по 2-3 пъти на ден, тренирам 3 пъти в седмицата. Моят хранителен режим включва всичко, което ми се яде, но в малки количества. Не съм правила тежки тренировки във фитнес залата по цял ден. Промених си изцяло начина на мислене. Спокойствието е в основата на всяка положителна промяна. А храната може да бъде причина за всяка една болест, както и лек за всяка една болест. От нас зависи какво ще изберем”, написа още тя.

Християна Тодорова разкри, че един от хората, които са я мотивирали за промяната е нейната бивша съотборничка в ансамбъла Михаела Маевска.

“Браво! Пример и мотивация за много хора! “, написа Мавеска в коментар, на който Тодорова отговори: “Имам до себе си хора, които ми дават сили всеки ден, ти си една от тях!”

В “разговора” се включи и една от най-добрите български състезателки по спортна стрелба Антоанета Бонева-Костадинова, която благодарение на Хриси също е тръгнала по пътя на промяната.

“Твоята промяна, стана и моя промяна, за което ще съм ти благодарна винаги! Благодаря ти, че ми показа, че има начин”, написа тя.

Една от причините, които е провокирала красавицата да влезе във форма без съмнение е и любовта. Преди няколко дни Християна и половинката й - тенисистът Димитър Кузманов, отпразнуваха една година откакто са заедно.

"Моят пример и идол в живота, и спорта!" - написа Мико в коментар към публикацията на гимнастичката.

26-годишната бивша националка не пропусна да се обърне и към председателя на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.
 
"Ако преди 4 години имах разума и знанията, които имам сега, нямаше да имате в нито един ден проблеми с мен и моите килограми. Сега разбирам за какво говорихте тогава..."  - пише Християна.
 
Илиана Раева от своя страна също отговори на "златното момиче". "Всяко нещо идва в точното време. Така е трябвало да бъде…”, отговори й Раева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация