Кубрат на делова закуска със спортния министър на Танзания

19:42
Кубрат на делова закуска със спортния министър на Танзания

Кубрат Пулев присъства на делова закуска по покана на министъра на спорта на Танзания Иносънт Башунгва и на медийния магнат Джоузеф Кусага - собственик на най-голямата верига телевизионни канали, радиостанции и уеб издания в Източна Африка - Clouds International Media.

Повод за срещата бе битката на Тервел Пулев срещу Викапита Мероро от Намибия тази вечер в Дар ес Салаам.

Кобрата бе посрещнат като истинска звезда на мястото, на което се проведе срещата. Всички искаха да се снимат с него за спомен, а министърът изяви желание да се направят още събития с участието на братя Пулеви в страната, тъй като те имат доста фенове там, предаде bTV от мястото на събитието.

Бяха обсъдени и бъдещи мачове в Танзания, Занзибар и в прочутата местна област Нгоронгоро. Африканската страна е изключително привлекателна дестинация не само за туризъм, но и за спорт, тъй като страната е обявена чиста зона от Covid-19 и на територията й няма абсолютно никаква заболеваемост.

Бронзовият медалист от Лондон 2012 няма поражение в своите 15 двубоя до момента и се надява това да остане така и след срещата с 35-годишния Мероро. Последният мач на Термел бе срещу Дешон Уебстър на 14 декември 2019 година. Успехът в зала “Колодрума” в Пловдив му донесе интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация