Порно сайт предложи работа на "най-голямата фенка" на ЛеБрон

09:03
Порно сайт предложи работа на "най-голямата фенка" на ЛеБрон

Преди около два дни ЛеБрон Джеймс се забърка в скандал и по всичко личи, че около него няма да спре да се шуми скоро. След като влезе в пререкания с фенове по време на мача с Атланта Хоукс, ситуацията излезе извън контрол и феновете трябваше да напуснат залата принудително.

По време на последната четвърт на двубоя Джеймс влезе в разправия с мъж от първия ред на публиката в "Стейт Фарм Арина". В скандала веднага се включи и съпругата на господина - млада, 25-годишна жена на име Джулиана Карлос, която след това в Инстаграм пусна видео стори, в което обяснява, че е била наречена "к****" от суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс и е влязла в спора, за да защити съпруга си.

Всъщност се оказа, че лоша реклама няма. в Русокосата красавица бързо натрупа слава и дори започна да получава оферти за работа. Всъщност предложението към Джулиана идва от порно сайт. Предложението към нея е да получи 50 000 долара за едночасово шоу, в което да покаже своите „баскетболни топки”.

Пищната мадама, която се радва на 43 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм не е приела „работното място”, но за сметка на това използва профила си, за да се извини за случилото се в баскетболната зала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация