Зидан: Няма да си тръгна

18:25
Зидан: Няма да си тръгна

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че няма да напусне поста си под натиска на общественото мнение. Лошите резултати на кралския клуб в последно време отново поставиха на дневен ред темата за бъдещето на французина, като през седмицата дори излезе информация, че вече е решено, че той няма да води отбора през следващия сезон. Зидан обаче е твърдо решен да промени ситуацията и призова медиите за повече уважение към неговата работа и тази на играчите му. 

Не знам какво ще се случи. Говори се за много неща - за смяна на треньора и т.н. Не знам. Аз съм късметлия. Ако хората искат да си тръгна, няма да го направя. Ситуацията не е приятна. Истина е, че не сме в най-добрата си форма, но сме твърдо решени да променим това. 

Вие, медиите, си вършите работата. Един ден съм уволнен, на следващия се връщам. Ако завършим наравно или загубим, съм аут. Това правите вие. Ядосан съм, защото ние също се опитваме да си вършим работата. Ние водим битки в нашата работа, както и вие във вашата. Трябва обаче да уважавате поне малко нашата", заяви Зидан на днешната си пресконференция. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация