Гуардиола: Не очаквах това от Юрген. Не мислех, че е такъв тип мениджър

18:40
Гуардиола: Не очаквах това от Юрген. Не мислех, че е такъв тип мениджър

Мениджърите на Ливърпул и Манчестър Сити влязоха в задочна размяна на реплики преди дербито между двата отбора на "Анфийлд" в неделя. Повод за това стана изказването на Юрген Клоп, че неговият отбор трябва да играе непрекъснато въпреки огромните си проблеми с контузени футболисти, докато "гражданите" са имали пауза от две седмици заради причини, свързани със заразени играчи. 

Ето и думите на двамата от днешните има пресконференции: 

Клоп: "Трябва да играем футбол, да се възстановяваме и да използваме всяка минута, за да тренираме. Не сми имали никаква почивка. Сити имаше две седмици заради причини, свързани с коронавируса". 

Джосеп Гуардиола прие твърде лично твърдението на Клоп и отговори по следния начин: "Той е в грешка. Имахме почивка от два месеца. Или три месеца? Не, четири месеца. Почивахме четири месеца и затова сме в топ 4 сега. Юрген трябва да погледне отново календара. Имахме заразени с коронавирус, заради което пропуснахме една седмица. На следващата бяхме с едва 14 човека на "Стамфорд Бридж". Утре, когато го видя (б.ред. двубоят е в неделя), ще му кажа колко сме почивали. Изненадан съм. Не очаквах това от Юрген. Не мислех, че е такъв тип мениджър. Той знае, че това не е истина. Всеки знае, че никой отбор в Преmиър лийг не е имал две седмици почивка. Може би го е казал по някаква причина, но не очаквах, че може да го направи. Може би съм грешал". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация