Не позволиха на Байерн да излети за Катар навреме

12:58
Не позволиха на Байерн да излети за Катар навреме

Играчите на Байерн Мюнхен прекараха една нощ в самолета, след като властите не дадоха разрешение на самолета им да излети за Световното клубно първенство в Катар.

Във вчерашната вечер баварците гостуваха на Херта в Берлин в среща от 20-ия кръг на Бундеслигата (1:0 в полза на шампионите), която бе преместена от предварителния час 20:30 за 20:00, за да може играчите на Ханзи Флик веднага след това да се отправят към летището и да хванат нощен полет към Доха преди да настъпи забраната за нощни полети (от полунощ до пет сутринта).

В крайна сметка обаче този план не бе осъществен, тъй като минути преди самолета да отлети, той получи отказ от властите. Така играчите трябваше да прекарат една нощ в самолета, за да се стигне до развръзка над седем часа и половина по-късно от планираното, когато точно в 6:52 машината потегли. Тогава обаче се получи ново усложнение и се оказа, че трябва да се направи нова спирка. Така в крайна сметка Байерн потегли официално към Катар едва в 8:45 тази сутрин, повече от 12 часа по-късно от предвиденото.

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация