Севиля взе комфортна преднина срещу Барса преди реванша (видео)

23:49
Севиля взе комфортна преднина срещу Барса преди реванша (видео)

Севиля победи Барселона с 2:0 на стадион "Рамон Санчес Писхуан" в първи полуфинален мач от турнира за Купата на Краля. Жул Кунде откри резултата, разписвайки се в 25-та минута. Иван Ракитич удвои преднината на своя тим в 86-та минута.


Барса започна мача по-активно и в 11-ата минута създаде и първата голяма голова възможност. Антоан Гризман пусна перфектен пас за Меси в наказателното поле, но ударът на аржентинеца бе спасен от вратаря.


Севиля отговори с много коварен удар по земя на Жул Кунде в 19-ата минута, който премина опасно близо до гредата.


В 22-ата минута Меси комбинира с Дембеле и стреля от границата на пеналта, но много неточно.


Домакините откриха резултата в 25-ата минута. Защитникът Жул Кунде изненадващо се включи в предни позиции. Французинът направи страхотен пробив на скорост, елиминира няколко противникови играчи и вкара за 1:0.


В края на полувремето Севиля имаше нов отличен шанс. Серхио Ескудеро отправи силен шут и само блестящата намеса на Марк-Андре тер Стеген попречи да се стигне до втори гол.


В 54-ата минута Меси стреля извън наказателното поле и вратарят Буну трябваше да прави важно спасяване, за да опази вратата си.


В 73-ата минута Матеу Лаос взе доста странно решение. Сусо задържа Жорди Алба в наказателното поле, но съдията реши, че нарушението е извън пеналта и не отсъди дузпа.


Три минути по-късно Дембеле шутира по земя, но след рикошет топката премина покрай вратата.

 

В 85-та минута Ракитич бе изведен на чиста позиция от Торес и с мощен удар реализира второ попадение, оформяйки крайния резултат.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация