Класика във ФА къп! Евертън надви Тотнъм в мач с 9 гола и продължения (видео)

00:59
Класика във ФА къп! Евертън надви Тотнъм в мач с 9 гола и продължения (видео)

Евертън се класира за четвъртфиналите на ФА Къп след изключително вълнуващ двубой срещу Тотнъм. "Карамелите" спечелиха с 5:4 на "Гудисън Парк". 


Срещата завърши 4:4 в редовното време и се стигна до продължения. В 97-ата минута влезлият като резерва Бернард донесе победата на домакините с деветото попадение в мача.


Пет гола бяха отбелязани през първото полувреме. Срещата започна отлично за лондончани, които поведоха още в третата минута с гол на Давинсон Санчес. 


Доминик Калвърт-Люин изравни в 36-ата минута, а секунди по-късно Ричарлисон изведе домакините напред. Две минути преди почивката Гилфи Сигурдсон направи резултата 3:1 от дузпа, но в добавеното време на първата част Ерик Ламела върна едно попадение.


Санчес изравни за 3:3 в 57-ата минута и изглеждаше, че Тотнъм е в подем. Ново попадение на Ричарлисон в 68-ата минута обаче даде преднина на тима на Карло Анчелоти. 


Драмата не бе приключила и Хари Кейн, който влезе като резерва в 53-ата минута, отново изравни седем минути преди края на редовното време.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация