В Тотнъм смятат Бербатов за предател

14:22
В Тотнъм смятат Бербатов за предател
Джонатан Уудгейт обвини Димитър Бербатов в предателство. Според защитникът българския нападател желае отчаяно да се присъедини към Манчестър Юнайтед и по този начин вреди на Тотнъм. 

Както е известно проточилото се преминаване на Бербатов на "Олд Трафорд" е пред завършване, като според последните информации ръководствата на двата клуба са се договорили за трансфер на стойност 28 милиона паунда.

"Това, което направи Бербо не дава положително послание към феновете на Тотнъм", заяви Уудгейт.

"Ако бях на негово място щях да го направя по много различен начин. Бих искал докато премине в друг отбор все още да играе за нас", коментира защитникът.

Според вестник "Сън" изпълнителният директор на Тотнъм Дейвид Жил се е срещнал с ръководството на Юнайтед в Монако и преминаването на Димитър Бербатов в отбора на Сър Алекс Фъргюсън е въпрос на часове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Patilanec
30.08.2008 15:47

Тоя па смотаняк. Бербатов и Кийн миналата година колко много голове отбелязаха, а защитата колко зле се представи и затова Тотнъм не беше в първите 10 даже. Кийн добре напусне Бербо също добре се ориентира. Неможе да си 2рия или 3тия отбор с най-много отбелязани голове и да си на 11 или 12 място. Напълно ги разбирам.

arsen
30.08.2008 14:27

Тоя пък ко иска??Митко 2 сезона носеше шпорите на гърба си,а сега като иска да премине в по-голям клуб бил предател