Челси искат още един германец в редиците си

16:00
Челси искат още един германец в редиците си

Английският Челси иска да привлече централния бранител на Байерн Мюнхен Никлас Зюле, съобщава днес “Сън”. Томас Тухел пое лондончани само преди няколко седмици, но вече е набелязал необходимоста от централен защитник с добри умения да командва своите колеги в дефанзивния вал на тима като основен приоритет.

Именно за това сред играчите, които предизвикваха сериозен интерес бе и Дайо Упамекано, но за него вече е ясно, че през следващата кампания ще играе на “Алианц Арена”. Скаутите на Челси пък, които са изпитвали известни съмнения към качествата на бранителя на РБ (Лайпциг), са видели в това идеална възможност да измъкнат Зюле, който през тази кампания често остава на скамейката и не е твърд титуляр в единайсеторката на Ханзи Флик.

Играчът има едва 14 мача в Бундеслигата от началото на сезона. При евентуално преминаване на Зюле на “Стамфорд Бридж” той би могъл да се присъедини към вече солидната немска колония в отбора начело именно с наставника Томас Тухел и към германските национали Тимо Вернер, Антонио Рюдигер и Кай Хаверц.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация