Останахме без Марто Петров за мача с Черна гора

15:36
Останахме без Марто Петров за мача с Черна гора
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Пламен Марков няма да може да разчита на Мартин Петров за световната квалификация с Черна гора. Срещата ще се проведе на 6 септември в град Подгорица.

Крилото на Манчестър Сити е получил усукване на коленните връзки по време на срещата на "гражданите" от турнира за Купата на УЕФА срещу датския Мидтиланд.

Според предварителните медицински прогнози Марто Петров ще се възстановява 3-4 седмици.

Все още Пламен Марков не е обявил кой ще бъде заместник на бързоногото ни крило в срещата с Черна гора. Преди два дни селекционерът повика група от 20 футболисти за първата квалификация на България за класиране на Мондиал 2010.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko2026
30.08.2008 23:22

абсолютно съм съгласен стенли, черногорците определено ще са пренавити, ще искат да победят, но ако има и капка подценяване от наша страна няма да си тръгнем доволни уверявам ви!!!

stenli111
30.08.2008 18:47

да добавя още нещо което ще е решаващо за нас ....оптимист съм за мача с Черна гора най - вече защото Черногорците ще играят доста припряно и ще са пренавити ,а ние имаме опита и рутината да се възползваме от това

stenli111
30.08.2008 18:42

Ще вземем лесна победа в Черна гора 2:0 или 3:1 ....но за България а не както мисли колегата "WINNER PX" ,дори и неутрално погледнато няма абсолютно никакъв шанс за победа на Черногорците ....реално погледнато отбора ни е обигран ,тези футболисти играят заедно от години включително са били и на голям форум ,ще се усети липсата на Марто ,но има и други които ще се справят на неговият пост

mitko2026
30.08.2008 16:30

Хора ако някой си помисли че в Подгорица ще ни бъде лесно, ще вземем своето жестоко се лъже... не че сме слаб отбор, дори напротив според мен, но Черна гора не заслужаваше да е в последната урна според мене! Националния отбор трябва да им е поне в 4 дори 3 урна според мен при тегленето, сега това дори ще им е първа световна квалификация, първи мач на техен терен и ще са пределно мобилизирани, надявам се че Ние ще покажем класа!!!