Зидан: Надявам се да стигнем до финала

21:35
Зидан: Надявам се да стигнем до финала

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не се оправда с многото контузени в състава, като обяви, че тимът му няма да е доволен на равенство в Италия. Утре "белите" гостуват на Аталанта в първи мач от осминафиналите.

"Знаем какво ни чака утре. Работихме здраво концентрирани сме и имаме нужда от добър резултат. Имаме опита и се надяваме да стигнем до финала. Имаме намерение да го направим. Това е нещо, което Реал Мадрид прави: отива за победа. Вторият мач също, но сега мислим за първата среща", заяви Зидан.

Той коментира и кризата с контузии и липсата на лидери като Серхио Рамос и Карим Бензема. "Всеки треньор има своите ресурси. Ние знаем нашите силни страни и ще се опитаме да ги използваме максимално. Готвихме се за този мач с играчи, които са на разположение. Няма да съм доволен от равенство, играем за победа", каза французинът.

"Не познаваме съперника много добре и трябва да играем нашия футбол, докато се адаптираме към стила на Аталанта. Те са много атакуващ отбор, подобен на Аякс от преди няколко години. Имат отлични индивидуалности и очаквам утре да се получи великолепен футболен мач", допълни Зизу.

Специалистът похвали наставника на италианците Джан Пиеро Гасперини, който заяви, че би се притеснил, ако Зидан е на терена: "Аз съм приключил с играта. Гасперени върши страхотна работа. Той беше треньор на юношите в Ювентус, когато аз бях там. Много го харесвам като треньор".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация