Тиери Анри напусна Монреал

18:37
Тиери Анри напусна Монреал

Легендарният нападател Тиери Анри съобщи в социалните мрежи, че се оттегля от треньорския пост на Монреал, който участва в Мейджър лийг сокър. Той разкри, че взима това решение заради семейни причини.

"С натежало сърце пиша това съобщение. Последната година беше изключително трудна лично за мен. Заради пандемията аз не бях способен да виждам децата си. За съжаление, поради продължаващите ограничения и факта, че ще трябва отново да се преместим в САЩ поне за няколко месеца, ситуацията няма да се промени. Раздялата е прекалено голям проблем за мен и моите деца. Следователно, с голяма тъга трябва да взема решението да напусна Монреал.

Бих искал да благодаря на феновете, играчите и на целия персонал в този футболен клуб, който ме накара да се почувствам толкова добре приветстван. Също така бих искал да благодаря на Кевин Гилмор, Оливие Ренар и, разбира се, на цялото семейство Сапуто за това, че ми предоставиха тази прекрасна възможност. Заедно имахме невъзможна година и достигането до плейофите с този колектив беше преживяване, което никога няма да забравя. Благодаря на всички, които бяха част от това пътуване, и ви желая всичко най-добро в бъдеще", пише Анри в своето изявление.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация