Икер Касийяс и Сара Карбонеро се развеждат

15:41
Икер Касийяс и Сара Карбонеро се развеждат

Световният шампион Икер Касийяс потвърди, че се разделя с досегашната си съпруга Сара Карбонеро. Тези дни в таблоидите се появиха информации за предстоящия развод и бившият вратар взе решение официално да признае за това. Двамата бяха женени в продължение на пет години, а са заедно от повече от десет и имат две деца - момчета на 7 и на 4 години.

“Двамата със Сара сме изключително горди с нашето семейство и любовта, която споделяхме през всички тези години. Днес обаче поемаме в различни, но не и далечни посоки, тъй като ще продължим заедно да изпълняваме задачата си да бъдем отдадени родители. Това решение е добре обмислено и беше взето заедно и от двама ни”, написа Касийяс в профила си в Инстаграм.

Нормалното за милиони семейства решение обаче донесе множество критики към бившия вратар на Реал Мадрид, защото в момента Карбонеро се бори с онкологично заболяване - рак на яйчниците. Касийяс е разкъсван, че не оказва нужната подкрепа на майката на децата си и този развод само ще утежни нещата.

Самият той също не е в оптимално здраве, защото прекара инфаркт, заради който преждевременно прекрати кариерата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация