Флик: Не искам да си избирам съперник за четвъртфиналите

09:13
Флик: Не искам да си избирам съперник за четвъртфиналите

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик не пожела да си избере съперник за четвъртфиналите в Шампионската лига. Европейският клубен първенец продължава защитата на трофея, след като елиминира Лацио. Снощи Байерн се наложи с 2:1 на "Алианц Арена" и се класира напред с общ резултат 6:2. 

"За мен беше важно да победим. Лацио се защитаваше добре, но мисля, че спечелихме заслужено. Не съм доволен обаче, че допуснахме гол. Атаката ни е силна, играем с риск в предни позиции. Искам да продължим да го правим и нападателите да са първите, от които започва защитата. Естествено, понякога и съперниците ще създават положения, но ние ще играем все така офанзивно", сподели Флик. 

"Не искам да си избирам съперник за четвъртфиналите, защото ако кажа, че не искам някой отбор, ще ни се падне точно той", добави наставникът на баварците. 

Специалистът коментира и информациите за конфликт между него и спортния директор Хасан Салихамиджич. 

"Днес имахме разговор и той беше изцяло в интерес на клуба. Беше наложително да изясним позициите си и всички недоразумения са изгладени. Сега сме спокойни", лаконичен беше Флик.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация