ЛеБрон Джеймс: Чувствам се наранен в момента

14:57
ЛеБрон Джеймс: Чувствам се наранен в момента

Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс даде първия си коментар след контузията, която получи по време на вчерашния мач срещу Атланта Хоукс. В началото на втората четвърт Краля бе връхлетян от тялото на крилото на "ястребите" Соломон Хил и това доведе до неприятно огъване на десния му глезен. Джеймс напусна игра, а Атланта се възползва от това и завоюва осмата си поредна победа след 99:94.

В резултат на това Джеймс ще бъде аут от терените за неопределено време, след като ядрено-магнитният резонанс е показал, че има навяхване в тази зона. Ето какво написа 36-годишният ветеран в профилите си в социалните мрежи:

"Нищо друго не ме ядосва и натъжава толкова, колкото това, че няма да бъда на разположение на моите съотборници. Чувствам се наранен в момента. Пътят ми към възстановяването започва сега, ще се завърна така, сякаш никога не съм си тръгвал", закани се ЛеБрон.

През настоящия сезон четирикратният шампион записва средно по 25.4 точки, 7.9 борби и 7.9 асистенции, а ЛА Лейкърс заема третата позиция с актив от 28-14. "Езерняците" обаче няма да могат да разчитат както на ЛеБрон, така и на другата си звезда Антъни Дейвис в следващите седмици. На шампионите им предстоят тежки сблъсъци срещу Финикс, Филаделфия и Милуоки в три от предстоящите си шест мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация