Стана ясно какво се е променило в Лукаку след трансфера от Юнайтед в Интер

20:14
Стана ясно какво се е променило в Лукаку след трансфера от Юнайтед в Интер

Топреализаторът на Интер Ромелу Лукаку е отслабнал с 16 килограма, след като напусна Манчестър Юнайтед и премина в Интер. Според информацията на „La Gazzetta dello Sport“, ключът към страхотната форма, в която се намира белгийският нападател се крие в работата му с диетолога Матео Пинчела.


Пинчела има кратка кариера като ръгбист, а от 2012 година се присъединява към екипа на Антонио Конте. Първо работи с него в Ювентус, а след това и в националния отбор на Италия.


Пинчела изучава много подробно начина на живот на футболистите на Интер и им предоставя уникални диетични планове, които рядко включват тестени ястия.


Вместо това в менюто на играчите присъства пилешкото месо, сладките картофи и рибата. Диетологът също така позволява на играчите на Интер едно измамно хранене седмично.


За 27-годишния Лукаку това означава да се откаже от някои лоши навици, които той имаше от Манчестър Юнайтед. В Англия, в менюто на нападателя имаше пица и паста.


„Когато се присъединих към Интер, направихме анализ на тялото ми и много неща се промениха. Ям много салата и риба, което ми се отразява страхотно. Това ме кара да се чувствам добре и приемам витамини. Ям салата за обяд, много пилешки гърди. Следвам този начин на живот и се чувствам по-добре на терена, по-бърз съм. Обичам сладки картофи и черен ориз, не ям тестени изделия. Достигнах друго ниво физически и психически. Ден преди мач мога да прекаля с въглехидратите“, сподели Лукаку.


„След повечето мачове ям две опаковки с ньоки. Те бързо влизат в метаболизма ми и много ми помагат. Пия и ям на стадиона, в нашата столова или си нося храната от вкъщи, след което се възстановявам с много лед“, каза още звездата на "нерадзурите". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация