Зидан: Силата ни е в колектива

18:14
Зидан: Силата ни е в колектива

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе попитан на пресконференцията си преди утрешния първи 1/4-финалине сблъсък с Ливърпул в Шампионската лига в испанската столица дали "белите" не са подценявани. Френската футболна легенда се съгласи, че вероятно е така. "Мисля, че да. В крайна сметка заслужаваме доверие. Този отбор никога не се предава", сподели Зизу.

Зидан похвали германския си колега Юрген Клоп, мениджър на Ливърпул. "Той е прекрасен треньор. Треньор е от дълго време и притежава опит. Свършил е много добра работа по време на треньорската си кариера, всеки прави нещата по свой начин. Виждал съм много различни треньори и неща откакто съм в треньорската професия", заяви Зидан.

Наставникът на Реал Мадрид коментира и възможността белгийската звезда Еден Азар да се завърне в игра след контузия срещу Ливърпул. "Еден трябва да е спокоен. Никога не рискуваме със завръщането на даден играч, ако той не е готов. Ще караме стъпка по стъпка и ще видим кога ще може той да играе отново. Така стоят нещата в момента", каза французинът.

Зидан коментира и проблемите в защита на Ливърпул, причинени от тежките контузии на основни футболисти в центъра на отбраната. "Не знам дали можем да наречем това слабост, защото те имат и други играчи. При нас също има отсъстващи футболисти, но силата ни е в колектива. Винаги има липсващи играчи, но силита ни е в отбора. Така стоят нещата нещата при нас", завърши Зидан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация