Де Бройне ще бъде играч на Сити поне до 2025-а

20:59
Де Бройне ще бъде играч на Сити поне до 2025-а

Най-голямата звезда в настоящия състав на Манчестър Сити - Кевин Де Бройне, най-сетне подписа нов контракт с "гражданите". Предишният договор изтичаше през 2023 година, а новото споразумени е удължено с още два сезона - до лятото на 2025-а. Плеймейкърът навършва 30 години през юни, което означава, че по всяка вероятност ще остане на "Етихад" до края на кариерата си.

Според медиите на Острова Де Бройне ще получава по повече от 300 000 паунда седмично, като в тази сума не влизат съответните бонуси. Това превръща белгиеца в един от най-добре платените играчи в Прмеиър лийг.

"Няма как да бъда по-щастлив. Откакто се присъединих към Сити през 2015-а, се почувствах тук като у дома си. Обичам феновете, моето семейство се установи в Манчестър, а моята игра се разви наистина добре в този тим. Този клуб е обречен на успех. Той ми предлага всичко, което е нужно, за да се представям максимално добре, така че подписването на този контракт е съвсем праволинейно решение. Играя най-добрия футбол в кариерата си. Пеп и аз виждаме играта по еднакъв начин", заяви Де Бройне.

"Това е много важен момент за този футболен клуб. Без съмнение, Кевин е един от най-добрите футболисти в света", коментира футболният директор на Манчестър Сити Чики Бегиристайн.

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация