Левски гласи бивш защитник за директор

09:49
Левски гласи бивш защитник за директор

Бившият защитник на Левски Саид Ибраимов пак е актуално име за "сините". Той отново е бил забелязан в опасна близост до Наско Сираков, който търси хора за два поста. Собственикът трябва да намери заместник на Павел Колев, който е изпълнителен директор в оставка. А също и спортен директор. Славиша Стоянович бе назначен като такъв, защото "сините" все още не бяха разрешили казуса с Петър Хубчев.

Специалистът обаче бе категоричен, че иска да е треньор и да не се занимава с други задачи - като гледане на предложени играчи и т.н. На този етап не е ясно кой ще замени Павел Колев, но вариант за заместник на Ивайло Петков като човек, който отговаря за селекцията и да бъде връзката между играчи, треньор и ръководство, е именно Саид Ибраимов.

През лятото той дойде на "Герена" за среща със Сираков, но тогава бе категоричен, че не е ставало въпрос да се връща в Левски. Той се върна в Казахстан, за да продължи ангажиментите си към Астана. Сега обаче ситуацията там доста се промени, след като клубовете предприеха свиване на бюджетите си.

"Мач телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация