Зидан: Имам късмет, че съм тук, в този велик клуб

17:54
Зидан: Имам късмет, че съм тук, в този велик клуб

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не се смята за най-добрия треньор в света, но и не мисли, че е "бедствие". Френската легенда изведе мадридчани до три поредни трофея в Шампионската лига между 2016 и 2018 година, както и до два в испанското първенство. През този сезон "белите" имат реален шанс както за триумф в Шампионската лига, така и за първото място в Ла Лига.

"Дали съм късметлия? Да, имам късмет, че съм тук, в този велик клуб", заяви французинът, попитан за мнението на неговите критици, според които треньорските му успехи се дължат най-вече на щастливо стечение на обстоятелствата. "Не мисля, че съм бедствие като треньор. Със сигурност не съм и най-добрият.

Може и да не правиш винаги нещата добре, но най-важното е да носиш у себе си страстта. Оттам нататък нещата може да се получат добре или зле. Важното е да даваш 100% от себе си всеки ден и аз го правя. Това важи в особена степен и за играчите ми.

Бих искал да говоря с вас (медиите - б.р.) повече за футбол, но изглежда, че има по-голям интерес към други неща. Зная, че всички вие обичате и футбола", каза още Зидан преди мача с Хетафе от Ла Лига в неделя вечерта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация