Реал ще се опита да привлече Стърлинг през лятото

14:14
Реал ще се опита да привлече Стърлинг през лятото

Рахийм Стърлинг отново е влязъл в транферните планове на Реал Мадрид за идното лято. Крилото на Манчестър Сити и преди бе обект на интерес от страна на испанския гранд и преди време, но ситуацията в последните седмици е накарало ръководството на "белите" отново да се огледа по-сериозно в английския национал.

Стърлинг на няколко пъти в последно време оставаше на пейката за сметка на Фил Фодън. Освен това се появиха информации, че преговорите на Сити със Стърлинг за новия му договор ще се отложат за следващия сезон.

Бившият играч на Ливърпул има 13 гола и 11 аситенции за "гражданите" през този сезон, но не се е разписвал от мача с Арсенал в края на февруари. Самият той наскоро определи настоящия си сезон като "странен".

Въпреки че все още не е подновил контракта си, Стърлинг има договор със Сити за още две години, така че клубът е в достатъчно силна позиция да поиска сериозна трансферна сума за него, в случай че самият играч започне да настоява за трансфер. Според английските медии тя ще бъде в размер на поне 80 милиона паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация