Не е сигурно, че Зидан ще е начело на Реал през следващия сезон

10:26
Не е сигурно, че Зидан ще е начело на Реал през следващия сезон

Бъдещето на Зинедин Зидан начело на тима на Реал Мадрид остава под въпрос, обръща внимание “Ас”. По-рано през сезона вече се появиха информации, че треньорът може и да напусне клуба през лятото, а и самият французин даде повод за спекулации с част от интервюто си след загубения реванш срещу Челси от полуфиналите в Шампионската лига в сряда вечер. Зизу беше запитан дали и през следващата кампания “белите” ще се борят за трофея в ШЛ с него на пейката. “Сигурен съм, че отборът пак ще се опита да спечели турнира, но сега не мисля за това, а за Ла Лига”, отговори той. 

Според “Ас” пропускането да спомене себе си в това изречение подсказва, че Зидан не е толкова убеден в бъдещето си на “Сантиаго Бернабеу”. Световният шампион от 1998 г. вече веднъж подаде оставка през лятото 2018 г., когато беше вдигнал поредната си Шампионска лига. Тогава той се оправда с това, че вече нямал как да мотивира футболистите, след като е спечелил всичко с тях. 

Той се завърна на кормилото на “белия балет” през март 2019 г. Наскоро президентът на Реал Флорентино Перес коментира, че това е най-добрият наставник на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация