Кейн: Искам да се опитам да стигна нивото на Роналдо и Меси

16:49
Кейн: Искам да се опитам да стигна нивото на Роналдо и Меси

Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн даде много интересно интервю за Гари Невил, в което заяви, че иска да играе в Шампионската лига, но подчерта, че никога не е казвал, че на всяка цена иска да напусне "шпорите". Английският национал говори и за очакванията си от предстоящия разговор с Даниел Леви, както и за амбицията си да достигне нивото на Кристиано Роландо и Лионел Меси.

"Не се страхувам да кажа, че искам да съм най-добрият. Искам да се опитам да стигна нивото на Роналдо и Меси. Това е крайната ми цел – да печеля трофеи всеки сезон и да вкарвам по 50, 60, 70 гола. Не искам в края на кариерата си да съжалявам за нищо. 

Никога не съм казвал, че ще остана в Тотнъм до края на кариерата си, нито съм казвал, че ще напусна. Хората може да си мислят, че отчаяно искам трофеи и имам нужда от тях. Аз обаче усещам, че пред мен има още една почти цяла кариера. Имам пред себе си седем или осем години, колкото имам досега във Висшата лига. Затова не бързам за нищо, не искам отчаяно нищо.

Искам обаче да играя в най-големите мачове. През този сезон гледах как английските тимове се справят по удивителен начин в Шампионската лига. Имаше мачове, в които просто ми се искаше да участвам.

Мисля, че определено трябва да имаме разговор със собственика. Надявам се, че имаме достатъчно добри отношения. След 16 години се надявам, че можем да проведем честен разговор. Не съм сигурен как ще протече разговорът. Като играч, не знам какво мисли той. Имам предвид, че може да иска да ме продаде. Може да си мисли: "Ако мога да взема 100 милиона за теб, тогава защо не?“. Няма да струвам толкова след две-три години“, заяви Кейн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация