Фалстарт за Барса и Реал Мадрид в Испания

07:38
Фалстарт за Барса и Реал Мадрид в Испания
Грандовете на испанския футбол Барселона и Реал Мадрид започнаха със загуби своето участие в испанската Ла Лига.

Каталунците водение от Пепе Гуардиола след впечатляващи резултати по време на контролните срещи това лято не успяха да намерят верния път към вратата пазена от Пабло. Домакините, които се изкачиха през този сезон в групата на най-силните отбори се бранеха с по 9-10 човека, като напред се разчиташе на дълги топки.

Именно при една от тях в 13 минута последва центриране към непокрития Марио и за него останал очи в очи с Валдес не бе проблем да открие. Барселона затегна обрача още повече в наказателното поле на Нумансия, но до гол така и не се стигна.

В дербито на кръга Депортиво Ла Коруня прие Реал Мадрид, за да го победи с 2:1 и по този начин да продължи традицията стадион "Риасор" да бъде непревземаема крепост за настоящия шампион на страната.

Домакините откриха чрез новопривлечения Мигел Миста в 27-та минута, който се извиси над всички в наказателното поле и с глава отбеляза.

Реал успя да изравни само 2 минути след подновяването на играта, а в герой за своите бе добре познатият Рууд ван Нистелрой, който се оказа най-съобразителен при едно меле. Радостта на "белия балет" трая точно 5 минути преди Лопо от домакините да отбележи при изпълнение на корнер. Празникът за Ла Коруня бе помрачен от контузията на техния играч Рики, който получи сериозно нараняване, а опасенията са за скъсан бедрен мускул. Ако прогнозата се потвърди, то играчът ще отсъства дълго време от зеления терен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация